Prezentacija vinske kulture

Da je dobro raditi skupa pokazuju nam vinarije Svijetli dvori iz Karanca i vinarija Kalazić iz Batine koje su odlučile skupa organizirati prezentaciju vinske kulture u autohtonom baranjskom podrumu. Prezentacija vinske kulture organizirana je za sve koji vole dobru kapljicu i žele znati nešto više o njoj. Želite li znati nešto više o temperaturi posluživanja vina, izboru čaša i koja vina se najbolje sljubljuju uz koja jela, ovo je sjajna prilika da kroz dva sata ugodnog druženja i degustiranja 6 sorti vina probudite sva čula okusa i mirisa te ćete postati sigurniji u svojim mišljenjima i stavovima prema kulturi ispijanja vina. Zato iznenadite vaše prijatelje i sve ostale drage vam osobe i povedite ih na nešto novo, drugačije i dobro se zabavite uz čašicu vina.

Namijenjen je za sve ljubitelje vina koji bi željeli više znati o temperaturi posluživanja vina , izboru čaša i koja vina se najbolje sljubljuju uz koja jela.
Kroz dva sata ugodnog druženja i degustiranja 6 sorti vina polaznici će probuditi sva čula okusa i mirisa te će postati sigurniji u svojim mišljenjima i stavovima prema kulturi ispijanja vina.

Rezervacije na : 098 294 50 40
Trajanje: 2 sata
Datum: 18.02.2017. i 24.02.2017.
Cijena po osobi: 70,00 kuna
Prezentacija vinske kulture powered by Svijetli dvori & Kalazić